GV Ejby - Rækker Mølle 26-25

Kategori: Herre 2. Division Oprettet: Søndag, 17. marts 2013

jakob kristensen w350foto: Jakob Kristensen

Der var lagt op til en meget spændende kamp da Rækker Mølle kom på besøg i Ejbyhallen torsdag d. 14 marts 2013 . Mødet med Rækker Mølle i første halvsæson endte med at pointene blev delt mellem os nemlig 26-26, dette skulle vi gøre bedre denne gang hvis vores planer om at blive i 2. division næste år skal lykkes.

Træner Peter Kristiansen udtaler om kampen:
Rækker Mølle kom til Ejby med en flot statistik med kun et nederlag efter jul, så de var svage favoritter. Heldigvis var vi dog klar fra start og kommer hurtigt foran 3-0, denne føring kunne vi dog ikke holde og resten af halvlegen følges vi ad, og efter 30 minutter er stillingen 14-14. I 2 halvleg kommer vi også godt fra start og holder vores tag i dem meget fast til der mangler 10 min, hvor Rækker Mølle desværre får overtaget og kommer foran. Takket være lidt held og meget god indstilling kommer vi tilbage og kommer foran med 26-25  som vi lykkedes at holde fast i, dette til trods for, at vi modtager 2 røde kort af de to i sort i slutningen af 2 halvleg. Et til Chris Bust da dommeren vurderede at Chris sparkede efter en modstander under et fald hvor Chris bliver tacklet, og et til Jakob Kristensen for usportslig opførsel da han laver frikast på midten for at forhindre Rækker Mølle i at komme til afslutning i de allersidste sekunder.

Denne sejr betyder at vi med en sejr ude mod Tommerup selv kan sikre os mod kvalkampe om nedrykning. Så jeg håber holdet vil holde fast i den flotte stime og slutte sæsonen med en 100% indsats da Tommerup ikke giver noget væk.

 

Kommende Klub Events

Ingen begivenheder