Tak - Julekalender salget 2013

Oprettet: Lørdag, 25. januar 2014

julekalender 2013 takGrafik: ahaMedia Solutions

Så er Julekalender salget for 2013 afsluttet og Team Vestfyn vil gerne sige en stor tak til alle dem der har støttet ungdomshåndbolden i klubben ved at købe vores julekalender. Der skal også lyde en stor tak til alle de sponsorer som har støttet salget af julekalenderne, OK BENZIN Ejby, Frelsen Kaffe, Middelfart Vinduespolering, Albani og Skumgaarden.

Derudover skal der lyde en TAK til alle ungdomspillere der som altid har gjort et kæmpe stykke arbejde med at sælge julekalender.

På billedet herunder ses de 3 "supersælgere" der har solgt flest julekalendere.
Fra venstre er det Emma Hansen der blev nr. 2 som har solgt 100 julekalender, i midten er det Frida Harndahl som blev nr. 1 hun har solgt 164 julekalender og til højre er det Marie Greve som blev nr. 3 hun har solgt 88 julekalender.

vindere julekalender 2013