Team Vestfyns Cykelsponsorløb 2015

Oprettet: Lørdag, 05. september 2015

Lørdag den 12. september fra kl. 13.00-15.00 i Ejby Midtpunkt ved Rema.

Ejby Handel holder ekstraordinært længe åbent denne dag!! Kom og gør en god handel !!

Team Vestfyns cykelsponsorløb plakat kopi

Alle børne, ungdoms og seniorspillere i GV Ejby, Nørre Aaby Båring Håndboldklub og Team Vestfyn er inviteret til at deltage i cykelløbet, hvor de med trænernes hjælp har arbejdet på at finde sponsorer i familien eller blandt venner, der forhåbentlig bidrager med et beløb pr. omgang eller antal kørte km.

Det er arrangørernes håb, at mange mennesker vil følge de aktive i ”sadlerne” og måske nyde en pølse + øl/vand, og ikke at forglemme: Benyt de mange ”cykeltilbud”, som Ejby Handel disker op med denne dag, hvor der er udvidet åbningstid.

De indkørte penge går udelukkende til håndboldarbejde med børn og unge og deles lige mellem de 2 klubber Nørre Aaby Båring Håndboldklub og GV Ejby Håndbold.

Til alle deltagere: HUSK CYKELHJELM !!