Opstartsweekend i Team Vestfyn

Oprettet: Søndag, 23. september 2018

Opstartsweekendt i TEAM VESTFYN 

Vi har i TEAM VESTFYN været over 90 børn/unge (U10-U16),trænere og frivillige samlet i Vestfyns Kultur -og Idrætscenter siden fredag kl.19.00 til søndag eftermiddag.

Fredag aften var der indkvartering i hallerne, der blev taget årets fælles foto til vores årlig julekalender, derefter gik vi igang med målmandstræning og 4 x stationstræning med høj intensitet og massere af udfordringer. Vi sluttede fredag af med natmad inden søvnen begyndte at melde sig.

Lørdag startede med kampe i begge haller fra kl.9.00-15.30 hvor trænerne havde inviteret hold uden fra til at komme og spille. Efter kampene har vi den hemmelig  aktiviteter som i år var James Stunt fra Stuntakademiet i Vejle. James lærte os forskellige tricks, øvelser og at alting ikke er som det umiddelbart ser ud. At man slås kun for sjov, at man skal overholde reglerne samt at man behandler hinanden med respekt. Det hele sat sammen til en fortælling, hvor 4 seje håndboldspillere havde mod på at vise alle hvad de havde lærtEfter aftensmaden var der "Terning-håndbold". Alle spillere fordeles på 10 hold. De blev blandede årgange samt mix af piger og drenge. Den der scorer skal kaste terningen, det antal øjne den viser = antal mål. Vinderholdet spiller selvfølgelig finale mod trænerne. Hvem der vandt forbliver en hemmelighed.

Søndag var der igen kamp fra kl.10-15 i begge haller og blev der i denne weekenden også afholdt forældremøder.
Til sidst et stort tillykke til vores to fødselarer Andreas og Caroline, der havde valgt at bruge deres fødselsdag sammen med alle os andre. Tak til Vestfyns Kultur og fritidscenter for et fantastisk samarbejde

En STOR TAK skal også lyde til trænere, forældre og frivillige der har gjort det muligt at holde en opstartsweekend over 3 dage. 

Socialudvalget

TEAM VESTFYN 

Kommende Klub Events

Ingen begivenheder