Nytårskoncert 2013 - en sucess

Oprettet: Tirsdag, 15. januar 2013

nytaarskoncert reklame 2013

Fuldt hus til nytårs­koncerten.
Da billetsalget i 2011 var ne­de på kun godt 200 billetter, var der ikke meget håb om, at den traditionsrige nytårskoncert kunne have overlevet. Men nytænkning knækkede kurven, og nytårskoncerten 2013 blev den 37. i rækken. Omkring 200 havde nemlig ladet sig lokke af tilbuddet om at spise wienerschnitzler leveret af Gelsted Kro inden kon­cer­ten.

Anne Gitz, formand for bestyrelsen i GV Ejby udtaler:
-Nytårskoncerten havde et vigende billetsalg for et par år siden, men i stedet for at give op, har vi ud­vik­let og udvidet arrangementet. Vi havde et knæk med billetsalget for et par år siden. Derfor måtte vi tænke i nye baner. Vi udvide­de arrangementet med spis­ning i hallen, og det har betydet en stor fremgang i billetsalget. Men med 197 spisende gæster og 560 billetter solgt til koncerten, går det helt forrygende.

Om nytårskoncerten.

37 gange har der været afholdt nytårskoncert i Ejbyhallen med Odense Symfoniorkester! GV Ejby har i  mere end 10 år været hovedarrangør af disse koncerter – med kommunalt tilskud fra gamle Ejby Kommune og nu senest fra Middelfart Kommune.

Fra og med 2013 er det kommunale tilskud til koncerten bortfaldet, og det betyder naturligvis ændrede økonomiske vilkår for arrangementet.

Den udfordring har vi taget op i klubben :

1. Tilsagn om en direkte støtte og en underskudsgaranti  efter ansøgninger  til div. fonde og penge-institutter har været det økonomiske fundament.
  2. Nyt koncept med middag før koncerten ,  og præsentation af solister og andre omkring orkesteret har givet  øget publikumsinteresse ( fra 2012 ).
  3. Nævnte optakt og system med nummererede pladser til selve koncerten ( fra 2012 )har yderligere øget tilstrømning af publikum. Salg af billetter er steget markant :  I 2011 solgte vi 230 billetter. I 2012 var tallet 450 billetter, og nu i 2013 nåede vi 560 billetter.

I GV Ejby glæder vi os over, at vi som forening i lokalområdet kan medvirke til en festlig start på et nyt år.
Vi vil arbejde for, at denne festlige og stolte tradition fortsætter  - og vi er med så længe, vi er i stand til at generere et overskud eller blot en økonomisk balance!