Ny Hjemmeside

Oprettet: Tirsdag, 29. januar 2013

nyside artikel

Vi har nu lanceret en ny hjemmeside der skal fylde interesserede i og omkring GV Ejby Håndboldklub med informationer om hvad der sker i klubben. Dette uanset om du har interesse i ungdoms-, herre- eller dame-hold, eller blot vil opdateres på hvad klubben arbejder med for tiden. Siden skal sammen med foskellige sociale plugins som eksempelvis Facebook, udbrede både det gode sociale liv der er i klubben men også være så opdateret på aktiviteter kampe osv. som muligt så besøgnde får en god og informationsrig oplevelse.

Vi håber naturligvis i vil tage godt imod denne side og bruge den aktivt for at finde frem til netop de informationer i søger.

Har du idéer, ris eller ros til siden så kontakt os, så vi kan sørge for at siden bliver så attraktiv for alle besøgende som muligt.

BEMÆRK: Da siden lige er lanceret kan der være steder hvor der mangler informationer, disse vil naturligvis hurtigst muligt blive opdateret.