om-os

Vores vision

• GV Ejby bygger på frivillige forpligtende fællesskaber båret af det enkelte medlems lyst, glæde og engagement i henhold til de af klubben udarbejdede politikker og retningslinjer tilpasset omgivelserne og tiden.

• Vi skal skabe en klubkultur der tager hånd om fællesskabet og de sociale aspekter i dette.

• Vi skal tage vare på hele den frivillige klubkultur som er etableret. Det skal opleves som et trygt, rummeligt sted at udvikle sig i et forpligtende fællesskab uanset den enkeltes baggrund. Det skal være sjovt at være med i fællesskabet.

• GV Ejby skal være en attraktiv håndboldklub for både bredde og eliteidræt.

• Medlemmerne skal have mulighed for at udvikle sig, som spiller, træner, dommer eller leder i klubben.

• Klubben vil med forskellige aktiviteter sammen med medlemmerne og forældrene fastholde og udvikle de sportslige og sociale aktiviteter

logon
"GV-EJBY FOR SAMMENHOLD OG FÆLLESSKAB"