klubvaerdier

Klubbens Værdier

Vi udøver vort virke og fastlægger vore strategier ud fra nedenstående værdier.

GV Ejby tilstræber, at vores omgang med andre, vores kommunikation og opgaveløsning er båret af disse fire værdier :

• Fællesskab
  • Troværdighed
  • Udvikling
  • Begejstring

Fællesskab:

Vi tager et fælles ansvar for at håndbolden får succes. Vi respekterer forskelligheden og anerkender betydningen af at skabe oplevelser som et team.

Troværdighed:

Vi tager ansvar for at kommunikation og dialog er baseret på gensidig tillid og troværdighed. Vi åbner et hvert samarbejde med forventningen om troværdighed fra alle parter.

Udvikling:

Vi viser viljen og har modet til at gå nye veje for at derigennem at kunne profilere håndbolden. Vi giver og skaber plads til dialog og nye ideer, som kan udvikle håndbolden.

Begejstring:

Vi udstråler glæde og energi i vores samvær med både konkurrenter og kolleger. Vi er ambitiøse, sætter fremtidige mål og ved at 'sejre' skaber vi begejstring.