RSS-feed

rss logo

 

GV Ejby har implementeret RSS-feed på den nye side, dette skal sammen med sociale plugin's garantere at du altid kan være opdateret på hvad der foregår, uanset om du er interesseret i ungdoms hold, Elite holdene eller bare vil holde dig generelt orienteret omkring klubben.

 

Oversigt over tilgængelige RSS-feeds fra gvejby.dk 

Forside: Vigtigste nyheder fra hele sitet

Herre: Alle nyheder fra hele Herre Senior Afdelingen

Damer: Alle nyheder fra hele Dame Senior Afdelingen

Ungdom: Alle nyheder fra hele Ungdoms Afdelingen

Klubben: Alle nyheder fra Klubben

Det vil være muligt kun at modtage feeds fra netop det hold du ønsker, vi har blot valgt kun at lægge de overordnede kategorier ud på denne liste. Ønsker du at få feeds fra et bestemt hold så går du blot til holdets side med >Seneste nyt< og klikker på RSS ikonet helt nede i bunden af siden. Så modtager du kun nyheder fra netop dette hold.

 

Hvad er RSS-feeds?

Hvis du gerne vil holdes opdateret om de seneste nyheder her på gvejby.dk, er den service som de fleste på nettet holder sig opdateret med, det såkaldte RSS-feed.

I gamle dage når man skulle læse de seneste artikler på sin yndlings hjemmeside, gemte man sidens URL (internet-adresse), som et bogmærke i sin browser. Problemet ved denne metode er, når man begynder at have bogmærker til de 10 – 20 hjemmesider som man hver dag bliver nødt til at tjekke, for ikke at gå glip af nye artikler. Det tager uendelige mængder af tid og bliver ekstremt uoverskueligt oven i dette er det altid sådan at hvis du glemmer at tjekke dem i et par dage, kan du ikke finde de ældre artikler som nu ikke er på siden mere, tjekker du dem derimod for ofte, er det de samme artikler du ser igen og igen.

Derfor drop bogmærkerne med RSS-feed

Det er her at RSS kommer ind i billedet og eliminerer de fremtrædende problemer ved at anvende bogmærker. RSS står for Really Simple Syndication. Men tænk i stedet på det som en strøm af nyheder der bliver sendt til dig, et "news-feed". Måden RSS fungerer på er ved, at du abonnerer på dine yndlings hjemmesider og får tilsendt deres artikler direkte til en "Feed Læser", hvor du så kan læse dem så snart de bliver udgivet. Og det bedste er at de alle er samlet på ét sted og de bliver der til du har læst dem.

For at bruge RSS-feeds fra gvejby.dk skal du blot gå ind  på den pågældende gruppe du ønsker at få nyheder fra og der skal du klikke på RSS-fedd ikonet i bunden af siden, du vil blive ledt til en side hvor de seneste RSS-feeds er listet op for den pågældene kategori. Her kan du vælge hvilken RSS-Reader du vil benytte dig af, mange bruger en reader fra google men også den indbyggede reader i Microsoft Outlook er populær.
Ydermere er det også muligt at hente RSS-feeds direkte på sin mobil telefon, så har du altid det seneste nyt fra de sider der interesserer dig med på farten, dette er muligt både med iOS samt Android, opsætningen af dette er det ikke muligt at beskrive her da denne afhænger af, telefon mærke, type App, styresystem osv.
Nederst på denne side er der link til 2 "feed readers" som bruges til de forskellige styresystemer, dette er dog kun et "gratis" bud på nogle af de 100'vis af rss readers der findes på markedet

Rigtig god fornøjelse..

 

android app logo

iphone app logo

Kommende Klub Events

Ingen begivenheder