Opstartsweekend i Team Vestfyn

Kategori: Ungdomshold Oprettet: Tirsdag, 24. september 2013

opstart team vestfyn 2013Foto: Team Vestfyn

Så har Team Vestfyn afholdt det første sociale arrangement hvor godt 100 børn deltog, det var i weekenden den 13.-15. september i Vestfynshallerne.  Arrangementet bestod i at ryste holdene sammen på tværs af hinanden, det sociale var i højsæde og alle var klædt på til opgaven.

Det hele blev skudt i gang fredag aften hvor U12-U14 og U16 mødte ind til en omgang fælles håndboldtræning ca. 2 timer, derefter natmad og resten af aften stod på hygge. Lørdag morgen mødte U10 ind og lørdagens program bestod af kampe for alle hold hvor hver træner selv havde inviteret en modstander udefra, U10 trænerne lavede en græskar konkurrence hvor der flittigt blev skåret græskar og til sidst lørdag aften havde vi et arrangement som ikke havde noget med en bold at gøre, der skulle alle de fantastiske unge mennesker bruge deres stemmer, de skulle nemlig lærer at synge den NY Team Vestfyn sang "Vi spiller for sejr".
Det var et helt fantastisk kor styret af Janne Wind som er SUCCENERGIZER og arbejder med sang, selvudvikling, succes og den gode energi i en powerfuld og opløftende kombination. Det var en rigtig god oplevelse for vores unge mennesker og sangen ligger på vores facebook side såfremt i ønsker at hører den.

Til slut fik vi taget det årlige billede af hele Team Vestfyns ungdomsafdelingen til julekalenderne og resten af aften stod på rent råhygge. Det var en stor fornøjelse at se hvordan de store børn tog sig af de små og hvordan alle hele weekenden hjalp hinanden og bakkede op. Søndag var vi trætte men der var stadig kampe som skulle afvikles, ialt 16 kampe blev afviklet lørdag og søndag, og så var der oprydning og farvel.

En helt igennem god weekend hvor også vores forældre og socialudvalg bidragede med mange praktiske ting hvilket gjorde at vi kunne byde alle vores modstandere på kaffe, kage og en lille snak hvilket vi kunne fornemme blev værdsat. Vi tror på at dette er vejen til succes for en forening og der vil komme flere arrangementer som dette fra vores side.

 

Med venlig hilsen

Socialudvalget i Team Vestfyn

 

 

Kommende Klub Events

Ingen begivenheder