trille trolle 2

Fejl
  • Fejl under indlæsning af feed data
  • Fejl under indlæsning af feed data

Trille og Trolle i underskoven

Kategori: U-4 Drenge og Piger Oprettet: Onsdag, 12. juni 2013

trille trolle u-4foto: bamsefabrikken.dk

Vi her i GV Ejby synes at de helt små også skal ha lov til at spille håndbold, så vi opstarter projektet Trille og Trolle i underskoven onsdag i uge 36 fra kl. 16.30 – 17.15, og her kan alle fra 2 – 4 år møde op i Ejbyhallen med deres forældre , hvor der vil blive leget med bolde, sandsække, hørt til god musik og hvis man får lidt ondt i armen af al den skudtræning, er der altid en malerbog man kan male i.

Vi håber der kommer rigtig mange børn og forældre der har lyst til at være med til dette nye tiltag for de allemindste håndboldstjerner.

Det er altid godt at blive rørt på den ene eller anden måde, så mød op og vær sammen med børnene og bliv en del af det nye fællesskab, vi er ved at skabe på Vestfyn !

Det er børnene der skal have det sjovt ,men også forældrene som jeg håber støtter op om børnene og klubben skal nok få det rigtigt hyggeligt.

VEL MØDT !

Mvh.
Børneudvalget

 

Fact's om Trille Trolle Projektet.

  • Et træningstilbud til U-4 (2-5 år), hvor forældre/bedsteforældre er med børnene på gulvet.
  • Et træningstilbud hvor alle aktiviteter tager deres udgangspunkt i små historier fra de to troldes univers. Og på den måde kan historierne være med til at skabe en sjov og legende indgangsvinkel til trænings-aktiviteterne.
  • Et træningstilbud hvor motorik, bold og begejstring er i højsædet.
  • Et træningstilbud der gennem DHF bygger på gode erfaringer fra de klubber, der har arbejdet med denne målgruppe igennem flere år.

 

 

For mere info kontakt Træner / Leder her.

 

Kommende Klub Events

Ingen begivenheder

Seneste Nyt fra Hbold.dk

Seneste Nyt fra DHF.dk