trille trolle 2

Fejl
  • Fejl under indlæsning af feed data
  • Fejl under indlæsning af feed data

Trille Trolle afslutning 2013/2014

Kategori: U-4 Drenge og Piger Oprettet: Fredag, 28. marts 2014

Trille-og-trolleGrafik: DHF

Trille Trolle sæsonen 2013/2014 for små krudtugler mellem 2-5 år er nu afsluttet med stor sucess. Det er første år vi i GV Ejby har arrangeret et håndbold hold for de helt små talenter, og tilmeldingen samt opbakningen til projektet har været stort. DHF har hjulpet projektet godt på vej med de 2 trolde folk kender fra landskampene samt diverse legeredskaber og musik.

Træningerne har ligget om onsdagen fra 16:45 til 17:30 hvor der blev varmet op til Trille Trolle musik, og der har ved hver træning været forskellige lege og aktiviteter med bold, sidst i træningen blev der opsat forhindringsbane og små mål i hallen, hvor de små talenter kunne lege og ikke mindst spille bold.
Sæsonen har også budt på mange oplevelser for de små håndbold spillere og deres forældre, blandt andet har der været besøg ved en træningsaften af de to trolde; Trille & Trolle, Julearrangement med besøg af julemanden som dansede om juletræet med børnene og havde godteposer med, og sidst men ikke mindst afslutning med overrækkelse af diplom og medalje til alle spillere for deltagelse i sæsonens strabadser, saftevand og kage i cafeteriet som faldt i god jord.

 

Vi vil i klubben gerne takke for den opbakning der har været til holdet og vi glæder os til næste sæson!

Se flere billeder her

 

DSC 0251Trille Trolle holdet med forældre

 

 

 

 

Kommende Klub Events

Ingen begivenheder

Seneste Nyt fra Hbold.dk

Seneste Nyt fra DHF.dk